A biobelt-et több neves orvos is ajánlja!

Tim Jackson

Dr. Timothy Jackson

Az elmúlt 20 év kutatási eredményei bizonyítják, a mágneses energiának igen pozitív hatása van az emberi szervezetre. A sokoldalú és egyedülálló mágnes terápia mára már nagyon sok gyógyászati ágban használatos, a legkülönbözőbb területeken alkalmazzák gyógyító erejét. A kezelések jól bevált részét képezi, akár gyógyításról, kúraszerű kezelésről, vagy rehabilitációról beszélünk.

A mágneses terápiát először a kilencvenes években, az Egyesült Államokban kezdték alkalmazni, amikor profi futball és golf játékosok arról számoltak be, hogy a mágneses eszközök enyhítették állandó fajdalmaikat és gyorsították a kezeléseket. A mágneses erőtér jótékony hatását napjainkra, számos ország nagyszámú orvosa alkalmazza a legkülönbözőbb területeken, így a mágneses terápia egyik leggyorsabban fejlődő szakággá nőtte ki magát, a gyógyászatot illetően.

A számos tudományos konferencia összevetett eredménye és az egyetemek által elvégzett kísérlet igazolja, a mágnes gyors és hatékony erejét, úgy, hogy közben semmilyen mellékhatást nem idéz elő. A mágneses terápia jótékony hatása, tehát tudományosan igazolt tényeken alapszik.

Az alternatív mágneses mezők eredményesen használhatók a fájdalmak csillapításában, fejfájásban szenvedő betegek gyógyításában, álmatlanság, depresszió kezelésében, a csonttörések, a sérülések, és a szövethiányos valamint bőrbetegségeket előidéző tünetek esetében. A modern tudomány csak most fedezi fel magának a mágnesek gyógyító erejét, viszont a történelmi tények azt mutatják, hogy a jótékony hatások már az ókorban ismertek voltak.

Signature Tim Jackson

Dr. Juliette Ayanne

Orvosi gyapjú – mit jelent ez tulajdonképpen? A gyógyászati célra használt orvosi gyapjú, ellenőrzött minőségű kell legyen, csak a természetes körülmények között nevelt tenyésztett állatokról származhat: minden birkát tiszta környezetben kell tartani, minden állatnak egészségesnek kell lennie, a begyűjtött gyapjú nem lehet vegykezelt.

Nyírás után a juhgyapjat kézzel tisztítják, azután ecsettel bármilyen szennyeződést eltávolítanak. Az így nyert sűrű és tömör réteges nyers gyapjút, mosás nélkül használják fel, így a szálak megtartják eredeti tulajdonságaikat. Az orvosi gyapjú természetes állapotában magas lanolin tartalommal rendelkezik, mely a nedvességgel érintkezve egy különleges szappanos anyagot állít elő, mely antibakteriális hatása révén védi a bőrt.

Az orvosi gyapjú használata során, a hőmérséklet stabilizálódik, a gyapjú védi a szervezetet a kihűléstől és a túlmelegedéstől. A nyers, vagy orvosi gyapjú magas lanolin tartalma kedvezőtlen környezetnek számít a kórokozók számára, és a piszok megtapadása sem lehetséges, lévén, hogy nem vezeti az elektromos áramot. Figyelembe véve a higiéniai aspektusokat, nyugodtan használható az otthoni ápolásban és gondozásban.

Dr. Li

Li Hua Shu TCMD, hivatalosan elismert akupunktúrás gyógyász

Kínában, az úgynevezett “Sárga Császár Belgyógyászati kánonja” mely az ókorból származik, megemlíti a mágnesek használatát gyógyászati célokra. Kínai orvosok már i.e. 200-ban használták a természetes mágneseket, a testben lévő chi energiák-kiegyenlítésére. Ők azt a nézetet vallották, hogy a chi energiák természetes egyensúlyának felbomlása, minden betegség okozója. A mágneses terápia, azóta vált a kínai orvoslás alkotó részévé.
A kínai orvosok a természet gyógyító erejét alkalmazzák a mesterséges gyógyszerek helyett. Hisszük, hogy a szervezetet egy bió mágneses mező veszi körül, mely nagyban befolyásolja a vérkeringést az idegrendszer és a hormonháztartás optimális működését. Ennek előnye az, hogy a mágneses terápia hatása aktiválja a szervezet öngyógyító mechanizmusát, és használható más terápiás módszerek mellett, legyen szó hagyományos terápiákról, mint például a gyógyszeres kezelés, illetve az alternatív gyógymódok, mint a homeopátia, akupunktúra, reflexológia vagy masszázs.