Mit mondanak akik már próbálták a Biobelt övet?

Télen a száraz köhögés enyhítésére ideális: természetes, gyors gyógymód mellékhatások nélkül.
S.K. 36 Jászvásár

Hasfal műtét után kezdtem használni, mondták, javítja a vérkeringést, hamarabb gyógyul a hegem tőle, és igazuk volt. Nem hittem benne, de rajtam is segített.
F.D. 48 Gyergyószentmiklós

Eredetileg reumás ízületi fájdalmak enyhítésére vettem, de azóta segített izomránduláson, sőt törésen is. Nem mondom, hogy mindenre jó, de amire kellett megfelel.
G. F. 37 Szamosújvár

Keményebb edzések után szoktam feltenni, hamarabb ellazulok, és rövidebb ideig érzem a fáradtságot.
T.K. 25 Kolozsvár

Hörghurutgyulladást kezeltem ki vele magamon. Ha nem én lettem volna a beteg, el sem hiszem, hogy egy mágneses öv mikre nem képes. Nekem ez a gyógyszer.
T.L. 38 Régen

Bélcsavarodása volt a kisfiamnak, akkor csatoltam rá az övet, nem bírtam nézni, ahogy szenved. Ahogy az öv bemelegítette a problémás területet, szemmel láthatón javult a gyerekem állapota.
S.A. 31 Kalotaszeg

Krónikus veseelégtelenségben szenvedek, ezért akartam kipróbálni a BioBelt-et, hátha rajtam is segít. Azóta a feleségem is használja, sőt a fiam, aki ülő munkát végez, ha teheti, otthon magán tartja. Csak ajánlani tudom.
E.Zs. 52 Lugos

Rendszeres és kimerítő fizikai munka után csodákat művel a derekammal: az izomláz hamarabb múlik, az ízületeim nem vacakolnak annyit. Szinte minden hova fel tudom helyezni, ahol úgy érzem, hogy segíthet. Nekem mostanig bevált.
R.D. 28 Temesvár

Én kifejezetten nőgyógyászati problémákra használom a BioBelt-et. Elviselhetetlenek néha a menstruációs görcseim. Ha használom az övet, szinte görcsoldóra sincs szükségem. Köszönöm, BioBelt!
H.G. 35 Székelyudvarhely

Ha a lumbágóm kiújul, gyakoraltilag az ágyhoz vagyok kötve, olyankor szoktam a BioBelt-et viselni. Nagyban enyhíti a fájdalmat és állandóan melegben tartja a derekam izomzatát.
T.J. (35) Szatmárnémeti

30 éves vagyok, elég sokat végzek ülő munkát, meg is érzi a hátam. Ha elővesz a fájdalom, csak a derekamra csatolom és enyhíti a fájdalmat.
K.A (30) Marosvásárhely

Nekem az orvosom ajánlotta, igaz nem gyógyszer és gyógykezelés helyett, hanem annak részeként. Általában rövid idő alatt enyhíti a hirtelen fellépő és sokszor bénító fájdalmat. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
D.D. 35 Marosszentgyörgy

Reumatikus fájdalmakra kifejezetten tudom ajánlani, kár hogy nincs térd vagy csuklópánt is.
H.I. 51 Háromszék

Azt hiszem meggyőztetek, hogy kipróbáljam, nekem is fájós a derekam, de nem nagyon akarok ilyen fiatalon (27 év) gyógyszereket szedni. A veséim könnyen kihűlnek, arra akarom használni.
T.A. 27 Sepsiszentgyörgy

A mágneses derékövek elég drágák, örültem mikor megjelent egy hazai változat is. Azóta van nekem is és ugyan olyan hatásos, mint sokkal drágább társai.
S.W. 29 Bukarest

A derékfájásom csak kombinált kezeléssel gyógyítható: tornázom, néha gyógyszert szedek és használom az övet. Mióta felcsatolom, jóval kevesebb gyógyszert szedek a derékfájás enyhítésére.
F.G. 41 Szeben

Régebb, ha megfájdult a derekam, képtelen voltam mozogni: se ülni, se menni nem tudtam, csak feküdtem. Ajánlották a BioBelt-et és gondoltam nem veszítek semmit ha kipróbálom. Rajtam azóta van, hogy megkaptam. Melegen tart, védi a derekam, enyhíti a fájdalmat.
Z.E. 38 Gyulafehérvár

Ülő munkát végzek, érzem is rendesen a hatását. A derekam meggyengült és nagyon könnyen fel is fázom. Mindkét esetben hatásos a BioBelt. Egyszerűen felcsatolom mint egy övet, és végzi a dolgát.
G.E. 30 Jászvásár

Szüleim kaptak tőlem ajándékba ilyen övet, azóta magamnak is vettem, hisz láttam rajtuk a hatását, ami engem is teljesen meggyőzött.
D.E. 38 Kolozsvár

A párom lepett meg egy ilyen övvel karácsonyra. Eleinte elég szkeptikus voltam, míg nem kezdtem rendszeresen használni, tényleg működik. Ha fáj a derekam is tudok mozogni, ha rajtam van. Ez tényleg nagy segítség nekem.
H.F. 35 Csíkszereda

Semmi varázslat nincs a BioBelt-ben: a mágnes és a természetes gyapjú fejti ki gyógyító hatását. Ezt évtizedek óta használja a gyógyászat. Természetes és hatásos, nem mint a gyógyszerek. R.G
R.G. 40 Galac

Fiatal koromban rendszeresen emeltem a munkában, ettől fájós lett a derekam. Főleg mikor az idő változik, akkor segít sokat a BioBelt. Én mindenkinek garantáltan ajánlom.
V.K. 53 Maroshévíz

Én azóta használom a BioBelt-et mióta megjelent. Rajtam mostanig mindig segített, pedig kétszer műtötték a derekam. Izomlazítóval használom és enyhíti a fájdalmat.
T.R. 47 Marosvásárhely