A Biobeltről

Mitől lesz gyógyhatású a gyapjú? És mitől lesz bió a deréköv?

A gyógyításban használt gyapjú titka abban rejlik, hogy szigorúan ellenőrzött, természetes körülmények között tenyésztett állatokról származik. Az állatról lenyírt gyapjat általában vegyi kezelés nélkül tisztítják, így a szálak megőrzik eredeti tulajdonságaikat.

A gyapjú gyógyító hatása az összetételében keresendő. A tiszta gyapjúban nagy mennyiségű nyers lanolin található, mely nedvesség hatására elszappanosodik, baktériumölő hatást fejt ki. A gyógy-gyapjú kiegyenlíti a hőmérsékletet: megvédi a testet a kihűléstől, illetve a túlmelegedéstől. Ugyanakkor serkenti a szervezet, bőrön át történő méregtelenítését, melyet a gyapjú sav és lúgsemlegesítő tulajdonságai még tovább fokoznak.

Miben rejlik a bió-gyapjú deréköv egyszerű, de annál nagyszerűbb titka?

rétegek

A bió deréköv a gyapjú jótékony hatását használja gyógyításra, ötvözve több hatékony tulajdonságot, mely segíthet Önnek egészsége megőrzésében, betegségeinek hatékony kezelésében.

Hőhatás, hőkiegyenlítés: a gyapjúszálak és az ezekből készült termékek felépítése révén a gyapjú nagy mennyiségű hőt képes elnyelni és megtartani. Így az emberi test által leadott hőt felveszi, és egyenletessé teszi. A szervezet akklimatizálódása így nagyon gyors, melegen tartja a gyulladt testrészeket, ízületeket anélkül, hogy a bőr izzadását idézné elő.

Nedvességfelszívás: a gyapjúszálacskák hálója az ember által leadott nedvességet, izzadságot gyorsan elvezeti, és kipárologtatja. Enne következtében nem lép fel a ,,dunszthatás” azaz nem képződik izzadságréteg a bőrön.

Megfelelő hőkezelés: nyáron hűt, télen fűt. A reumával küszködő betegek fájdalmát az időjárási frontok és a hőingadozások is nagyban növelik. A gyapjú okozta egyenletes meleg a reumások panaszait nagymértékben képes enyhíteni.

Érintés: a gyapjú szőrme érintése kellemes reakciókat vált ki a szervezetből. Klinikai vizsgálatok alapján az újszülötteknél határozottan megfigyelhető a gyapjú termékek használata által okozott komfortérzet növekedés. Érdes felülete finoman dörzsöli, masszírozza a bőrt, ezáltal serkenti a vérkeringést.

Nincsenek mellékhatásai: a mágneses terápia hatékonynak bizonyult a különböző fájdalmak enyhítésében, ellazítja a feszült izmokat és gyorsítja a szervezet öngyógyító folyamatát. A gyógyszerekkel ellentétben, a gyapjú és a mágnesek használata során nem tevődik fel a mellékhatások problémája.

Annyi hasonló termék létezik. Mégis miért épp a BioBelt?

A BioBelt deréköv gyakorlatilag az a modern gyógyászati eszköz, mely a piacon már létező termékeket egyesíti, mint például a természetes gyapjúból készült termékek, vagy a mágnes-termékek(lásd a termékösszetétel ábráját). A BioBelt most egyesíti azoknak a termékeknek a gyógyerejét, amelyeket mostanig csak külön-külön tudott megvásárolni és használni.

Ezen kívül minőségi újításokat alkalmaztunk, melyekkel a termék élettartama is növelhető: a tépőzár mivel az intenzív használat során gyengülhet, csatokra let lecserélve, melyekkel ugyanolyan könnyű az öv felhelyezése, és a megfelelő méret beállítása. Annyira biztosak vagyunk az Ön jövőbeli megelégedettségében, hogy 14 napos visszavásárlási lehetőséget is biztosítunk. Ezt a jelenleg piacon lévő hasonló termékek közül, egyik sem biztosítja Önnek. Termékünk megvásárlása jó és hosszú távú befektetés egy szebb, jobb és egészségesebb élet érdekében. (Győződjön meg termékünk hatékonyságáról, olvassa el felhasználóink véleményeit.)

Szervezetünk és a mágneses tér

Tudta Ön, hogy mágneses tér létfontosságú az emberi szervezet számára, és a hiánya szerepet játszhat a reuma, a szív-és érrendszeri problémák, alvászavar, általános fáradtság kialakulásában?

Azt tudta, hogy ha az optimális földmágnesességet módszeresen kizárjuk az éltünkből, abból komoly egészségügyi problémáink származhatnak? Elég csap a villamos áramra, vezetékekre, mesterséges vízerekre gondolni.

Nemcsak egészsége megőrzésére, de helyreállítására is ideális az a mágneses deréköv, amit bemutatunk Önöknek.

A mágnes terápia, mint gyógyítási mód Kínában több ezer éves múltra tekint vissza és egyidős az akupunktúrával. A tudományos kutatások az elmúlt évtizedekben megállapították, hogy sejtjeinket és szerveinket bio-mágneses burok veszi körül, amely megvédi a szervezetet a környezetben fellelhető mágneses terek káros hatásaitól.

Megbetegedések, legfőképp gyulladások esetében a szervezet mágneses tere sérül meg, melynek következtében a szervezet öngyógyító mechanizmusa lelassul. A gyógyászatban használt mágnesek ereje abban rejlik, hogy helyreállítják a sérült mágneses teret, illetve a gyógyulás ideje alatt fenntartják azt.

Csak gondoljunk a fizika órán elvégzett gyakorlatokra, melyek során láthattuk, hogy a vastartalmú tárgyak mágnesek segítségével szintén magnetizálhatóak, azaz saját mágneses teret alakítanak ki. Ugyanígy a szervezet mágneses tere is újratölthető, ezáltal a szervezet normális működése is helyre áll. A BioBelt többek között abban is különbözik a többi mágneses derékövtől, hogy belsejében több rétegű mágnes töltet található: a mágnesszalagokra többrétegű mágnes betét került, ezáltal az öv többszörösen polarizált. Így az eljárás annyira hatékony, hogy akár sejtszinten is gyógyíthat.

Hogyan zajlik a folyamat? A válasz roppant egyszerű!

A vér egyik fő alkotóeleme a magas vastartalmú hemoglobin, amely a szervezet számára létfontosságú oxigént juttatja el a sejtekhez. A mágnesek alkalmazásával a vér áramlása felgyorsítható, melynek következtében a sérült, beteg testrészhez az oxigén jóval rövidebb idő alatt és nagyobb mennyiségben jut el, lényegesen lerövidítve ezzel a gyógyulás idejét.

A derékmelegítőnkben elhelyezett mágnes csík javítja a környező szövetek oxigénellátását, ezáltal a görcsös fájdalmakat is csökkenti.

A derékmelegítővel nemcsak derekunkat, vesénket védhetjük, kezelhetjük, hanem használhatjuk az alhason, vállon és egyéb testrészeinken is.

A mágnes terápia bizonyítottan csökkenti a test különböző pontjain fellépő fájdalmakat, ellazítja a merev izmokat és gyorsítja a szervezet természetes öngyógyítási folyamatát.

A hagyományos gyógyszerekkel ellentétben a mágnesek használata során semmilyen mellékhatástól nem kell tartani.

A mágnes terápia elfogadott és bevált módszer a gyógyászatban, napjainkban több szakág is alkalmazza. A legtöbb betegséget a szervezet metabolizmusának a felbomlása okozza, ennek helyreállításában fontos szerepe lehet a mágnes terápiának. Semmilyen előtanulmány, vagy felkészültség nem kell ahhoz, hogy ezt használni lehessen. Egyszerűen csatolja fel és hordja, semmi mellékhatása nincs, lévén, hogy jótékony hatását csak a beteg területeken fejti ki.

A problémás sejtek energetikai szintjét állítja helyre, illetve azok rezgésfrekvenciáit szabályozza többek között a BioBelt. Ez a természetes folyamat semmilyen terhelést nem jelent a szervezetre, testünk alkalmazkodva lévén a Föld mágneses energiájához. Sőt mi több, ennek a hiányában komoly egészségügyi problémák léphetnek fel. A mágneses BioBelt használatával fokozhatjuk a sejtek oxigén ellátását, illetve az anyagcserét melynek során a toxinok távoznak a szervezetből.

Hogy használjuk a BioBeltet?

A termék használata rendkívül egyszerű. Helyezze el a derékövet a problémás területen, állítsa be az Önnek megfelelő méretet és kész is. Az övet egész nap magán tarthatja, kivéve éjszaka. Ahogy kedvenc ruhadarabjaink sincsenek rajtunk naphosszat, úgy a derékövet se viseljük állandó jelleggel.