RENDELÉSÉRT HÍVJON:
06/21-200.2369
Program:
Hétfő-Csütörtök 7-15
Péntek 7-12
 
100% -OS GARANCIA

Az ön befektetését és biztonságát cégünk a Maxmed Depo garantálja, mely több mint 10 éve van már piacon, valamint a kanadai Biotech INC, a BioBelt kifejlesztője és egyben licensztulajdosnosa.

Garantie 100% banii inapoi

ORVOSOK AJÁNLJÁK

Li Hua Shu TCMD, TCMD, hivatalosan elismert akupunktúrás gyógyász

Kínában, az úgynevezett "Sárga Császár Belgyógyászati kánonja" mely az ókorból származik, megemlíti a mágnesek használatát gyógyászati célokra...

VÉLEMÉNYEK

Keményebb edzések után szoktam feltenni, hamarabb ellazulok, és rövidebb ideig érzem a fáradtságot.
T.K. 25 Kolozsvár

 

A BIOBELT-ET TÖBB NEVES ORVOS IS AJÁNLJA

Az elmúlt 20 év kutatási eredményei bizonyítják, a mágneses energiának igen pozitív hatása van az emberi szervezetre. A sokoldalú és egyedülálló mágnes terápia mára már nagyon sok gyógyászati ágban használatos, a legkülönbözőbb területeken alkalmazzák gyógyító erejét. A kezelések jól bevált részét képezi, akár gyógyításról, kúraszerű kezelésről, vagy rehabilitációról beszélünk.
A mágneses terápiát először a kilencvenes években, az Egyesült Államokban kezdték alkalmazni, amikor profi futball és golf játékosok arról számoltak be, hogy a mágneses eszközök enyhítették állandó fajdalmaikat és gyorsították a kezeléseket.
A mágneses erőtér jótékony hatását napjainkra, számos ország nagyszámú orvosa alkalmazza a legkülönbözőbb területeken, így a mágneses terápia egyik leggyorsabban fejlődő szakággá nőtte ki magát, a gyógyászatot illetően.
A számos tudományos konferencia összevetett eredménye és az egyetemek által elvégzett kísérlet igazolja, a mágnes gyors és hatékony erejét, úgy, hogy közben semmilyen mellékhatást nem idéz elő. A mágneses terápia jótékony hatása, tehát tudományosan igazolt tényeken alapszik.
Az alternatív mágneses mezők eredményesen használhatók a fájdalmak csillapításában, fejfájásban szenvedő betegek gyógyításában, álmatlanság, depresszió kezelésében, a csonttörések, a sérülések, és a szövethiányos valamint bőrbetegségeket előidéző tünetek esetében. A modern tudomány csak most fedezi fel magának a mágnesek gyógyító erejét, viszont a történelmi tények azt mutatják, hogy a jótékony hatások már az ókorban ismertek voltak.
Dr. Timothy Jackson

Kínában, az úgynevezett "Sárga Császár Belgyógyászati kánonja" mely az ókorból származik, megemlíti a mágnesek használatát gyógyászati célokra. Kínai orvosok már i.e. 200-ban használták a természetes mágneseket, a testben lévő chi energiák-kiegyenlítésére. Ők azt a nézetet vallották, hogy a chi energiák természetes egyensúlyának felbomlása, minden betegség okozója. A mágneses terápia, azóta vált a kínai orvoslás alkotó részévé.
A kínai orvosok a természet gyógyító erejét alkalmazzák a mesterséges gyógyszerek helyett. Hisszük, hogy a szervezetet egy bió mágneses mező veszi körül, mely nagyban befolyásolja a vérkeringést az idegrendszer és a hormonháztartás optimális működését. Ennek előnye az, hogy a mágneses terápia hatása aktiválja a szervezet öngyógyító mechanizmusát, és használható más terápiás módszerek mellett, legyen szó hagyományos terápiákról, mint például a gyógyszeres kezelés, illetve az alternatív gyógymódok, mint a homeopátia, akupunktúra, reflexológia vagy masszázs.
Li Hua Shu TCMD, hivatalosan elismert akupunktúrás gyógyász

Orvosi gyapjú - mit jelent ez tulajdonképpen? A gyógyászati célra használt orvosi gyapjú, ellenőrzött minőségű kell legyen, csak a természetes körülmények között nevelt tenyésztett állatokról származhat: minden birkát tiszta környezetben kell tartani, minden állatnak egészségesnek kell lennie, a begyűjtött gyapjú nem lehet vegykezelt.
Nyírás után a juhgyapjat kézzel tisztítják, azután ecsettel bármilyen szennyeződést eltávolítanak. Az így nyert sűrű és tömör réteges nyers gyapjút, mosás nélkül használják fel, így a szálak megtartják eredeti tulajdonságaikat. Az orvosi gyapjú természetes állapotában magas lanolin tartalommal rendelkezik, mely a nedvességgel érintkezve egy különleges szappanos anyagot állít elő, mely antibakteriális hatása révén védi a bőrt.
Az orvosi gyapjú használata során, a hőmérséklet stabilizálódik, a gyapjú védi a szervezetet a kihűléstől és a túlmelegedéstől. A nyers, vagy orvosi gyapjú magas lanolin tartalma kedvezőtlen környezetnek számít a kórokozók számára, és a piszok megtapadása sem lehetséges, lévén, hogy nem vezeti az elektromos áramot. Figyelembe véve a higiéniai aspektusokat, nyugodtan használható az otthoni ápolásban és gondozásban.
Dr. Juliette Ayanne

RENDELÉS MOST >>>